Kerstmarkt Centro Oberhausen 2016

Met een busreis naar de kerstmarkt in Centro Oberhausen 2016

Klik hier voor het reserveren van de Kerstmarkt Oberhausen

Stap in de touringcar en ga met ons mee naar de Kerstmarkt in Centro Oberhausen. We hebben diverse opstapplaatsen zoals Rotterdam, Dordrecht,  Bergen op Zoom, Wouw, Roosendaal (diverse haltes), St. Willebrord, Hoeven, Oudenbosch, Etten-Leur, Breda (diverse haltes), Oosterhout, Tilburg. Overige opstapplaatsen in overleg.

.

Net over de grens bij Arnhem staat het overdekte winkelcentrum Centro in Oberhausen. Een walhalla voor kerstshoppers. Het hele winkelcentrum is feestelijk versierd en op het buitenterrein bevindt zich één van de grootste kerstmarkten van het hele Ruhrgebied. Meer dan 135 houten kraampjes bieden vele verrassingen, speelgoed, heerlijke lekkernijen en bijzonder kunstnijverheid. Glühwijn drinken, heerlijke koekjes proberen, over de kerstmarkt slenteren of kado’s inkopen. In een sfeervolle ambiente zoals in het CentrO Oberhausen zal men zich nog meer op het grote kerstfeest verheugen.

Vanaf half november 2016 is er in het Centro de nieuwe, spectaculaire CentrO Kerstwereld met drie fascinerende belevingswerelden: Winterwonderland, Santa Village en het kabouterdorp met dwergen en mythische wezens.

Op zaterdag 10 december rijden we om ca. 20.30 retour en op de overige dagen rond 18.00 uur.

 

 

Prijs :    € 25,00 
Data :   3,10,14,17,19 december 

 

 

Klik hier voor het reserveren van de Kerstmarkt Oberhausen

Of bel ons 0165-382851 of per e-mail dagtochten@muijs-scaldis.nl

Voor overige kerstreizen klik hier

 Vanaf heden zijn we ook op facebook te vinden.